Selmer SA80 II Alto sax #387308 pre-owned

Used Selmer alto sax model SA80 Series II from 1986. The saxophone is overhauled at our workshop and sold with the original case.

19.500,00
Description

Selmer SA80 II Altsax #387308

Brugt Selmer altsaxofon fra ca. 1986. Saxofonen er hovedrepareret på vores værksted og sælges med ældre case.

Dette er standarden indenfor professionelle altsaxofoner: Selmer SA80II er uden tvivl den mest udbredte professionelle sax på markedet, og regnes som den mest alsidige af Selmers modeller. Saxofonen blev lanceret i 1986, og er altså den Selmer model der er blevet fremstillet i længst tid og i størst antal.

Dette er en solid saxofon på mange måder, hvorfor den også har fået øgenavnet "arbejdshesten". Spørger man rundt, vil man hurtigt støde på den holdning at SA80/II er saxofonen til symfonisk eller klassisk musik. Men i virkeligheden benyttes den i næsten alle genrer og mange rytmiske musikere spiller også på saxofonen. I dette henseende er det ofte mere afgørende hvilket mundstykke til altsax du vælger at bruge.

Med denne saxofon får du et instrument der klinger fantastisk, stemmer og intonerer uovertruffent, og kommer til at holde i mange år (hvis ikke generationer) fremover. Vi forhandler en del brugte og vintage instrumenter, og Selmers saxofoner ligger altid i meget høj kurs - selv 50 eller 75 år efter de er blevet fremstillet.

Featured Recommendations
You might also want
Others also bought
Reviews

There is no reviews yet. Be the first to write us your opinion

Add review:
Visit us in Copenhagen

Our shop has been located in the centre of Copenhagen since 1796.

Mon-Fri: 10:00 - 17:00
Saturday: 10:00 - 13:00
Sunday: Lukket

Reviews