Forestone Altsax blad, Black Bamboo

Syntetisk blad til altsaxofon, der indholder bambusfibre, så det spiller som et traditionelt bambusblad.

Medium Soft Medium Medium Hard Hard
171,00
190,00
Du sparer: 19,00
Varebeskrivelse

Hvis du er på udkig efter et syntetisk blad til altsax, men ikke synes om fornemmelsen i f.eks. Legere eller Bari, så er Forestone måske noget for dig. Bladene fremstilles med et højt indhold af bambusfibre, hvilket gør at fornemmelsen ved at spille på dem er meget lig de traditionelle bambusblade. Det er ikke alle saxofonister der synes om syntetsike blade, men dette er uden tvivl nogle af de bedste vi har prøvet, og vi anbefaler at alle saxofonister giver dem en chance.

Hvis du er i tvivl kan bladene også afprøves i vores forretning. Vi har prøve-eksemplarer af alle bladene, og vil med glæde rådgive dig hvis du skal finde den rette opsætning til din klang. Fordelene ved at bruge syntestiske blade er bl.a.:

  • At produktionsmetoden sikrer at bladene er ensartede. Har du først fundet et blad og en styrke der virker for dig, kan du trygt bestille de samme i fremtiden. Man oplever altså ikke den frustration der kan opstå når man åbner en pakke Rico og halvdelen af bladene er 'nitter'.
  • At bladene holder MEGET længere end traditionelle bambusblade. Typisk forventer vi en holdbarhed på 10-20 gange så længe som bambus, men vi har oplevet kunder der har spillet på syntestiske blade i op til et helt år.
  • At bladene er mindre påvirkelige overfor svingninger i klima, temperatur, og fugt.

 

Forestone Black Bamboo er nok det tætteste man kommer på bambus uden at det er den ægte vare. Det skyldes bl.a. at Forestone fremstiller bladene med et højt indhold af bambus fibre. Black Bamboo har en god modstand, og en centreret tone med masser af kerne.

 

FORESTONE VANDOREN TRAD. RICO
MS 2 2,5
M 2,5 3
MH 3 3,5
H 3,5 4
Forslag til dig
Andre købte også
Passer sammen med
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:
Besøg os i København

Besøg vores forretning, der siden 1796 har ligget i hjertet af København.

Mandag til fredag: 10:00 - 17:00
Lørdag: 10:00 - 13:00
Søndag: Lukket

Anmeldelser