Fra: Bach

Bach Stradivarius LT16MG Basun

Professionel Model LT16M Stradivarius Bb tenorbasun

Bore: Medium (0,509")
Klangstykke: 7,5" One-piece Gold Brass
Træk: Letvægts nikkelsølv / Ydertræk i lakeret messing
Inkluderer: Hard case og Bach 7C mundstykke

28.436,00
Varebeskrivelse

Model 16M er den største 'small bore' basun som Bach fremstiller. Den er næsten samme størrelse som de gamle King 3B'ere, hvilket gør den populær blandt jazz-basunisterne. Sammenlignet med King 3B er 16M lidt tungere, men den er stadig overraskende letspillende og fleksibel. Vi synes dette er en af de mest alsidige basuner du kan finde, især hvis du både skal spille jazz, og indimellem krydse over til det mere klassiske. 16M er ikke bygget til det, men kan sagtens anvendes til lettere symfonisk eller kammermusik.

Hvis du er vandt til de større basuner - f.eks. Bach 42, men indimellem mangler en mindre model, kan 16M være et rigtigt godt bud. Følelsen er mere åben end den almindelige model 16, som er dual bore og derfor føles mere konisk (har mere modstand). Samtidig føler de fleste basunister at 16M stemmer bedre end den almindelige 16'er (vi har tjekket, og umiddelbart lader det dog til at begge modeller stemmer lige godt).

En af grundene til at 16M gennem mange år har været en af Vincent Bachs bedst sælgende basuner, er nok at den legendariske basunist, Bill Watrous, brugte instrumentet i mere end 30 år. Ligesom model 42, er 16M den foretrukne basun for rigtigt, rigtigt mange basunister.

For mere information, besøg dette produkts hjemmeside.

Forslag til dig
Andre købte også
Passer sammen med
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:
Besøg os i København

Besøg vores forretning, der siden 1796 har ligget i hjertet af København.

Mandag til fredag: 10:00 - 17:00
Lørdag: 10:00 - 13:00
Søndag: Lukket

Anmeldelser