Selmer Serie III Altsax

Selmer altsaxofon, Serie III Jubilee

Niveau: Professionel 
Materiale: Guldlakeret messing

Pris er ekskl. mundstykke og etui 

34.071,00
Model/varenr.: D3ALTLGIII

Selmers Serie III blev i 1999 lanceret som et supplement til deres Serie II. Den har en tættere boring end Serie II, hvilket giver den en fantastisk god projektion og en klar, lys tone. Dertil har Selmer benyttet sig af deres såkaldte ”mini-rib” (også kendt som "split-rib") konstruktion, der gør instrumentet en lille smule lettere, og tillader røret at vibrere friere.   

I anledning af Selmers 125 års jubilæum blev der i 2010 lanceret en "Jubilee"-udgave af Serie III saxofonen. Her blev serien opdateret med visse æstetiske forbedringer, og denne udgave erstattede i 2011 den originale Serie III.

Saxofonen lagerføres i guldlakering, men kan fås i anden finish på bestilling.  

Prisen er for instrumentet alene, uden saxofonetui og mundstykke. Vi rådgiver dig gerne om valg af det rette etui og mundstykke.
 

GARANTI

Inden saxofonen leveres bliver den gennemgået på vores værksted, og justeret jfr. dine ønsker. På denne måde sikrer vi, at de saxofoner vi leverer spiller betydeligt bedre end med 'fabriks-opstillingen'. Derudover er saxofonen omfattet vores service-pakke, der giver dig ubegrænset adgang til vores værksted i 12 måneder. Denne garanti benyttes af vores kunder der ønsker at få foretaget justeringer og tilpasning af mekanik, samt efterspænding og vedligeholdelse på saxofonen.

 

Forslag til dig
Passer sammen med
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:
Besøg os i København

Besøg vores forretning, der siden 1796 har ligget i hjertet af København.

Mandag til fredag: 10:00 - 17:00
Lørdag: 10:00 - 13:00
Søndag: Lukket

Anmeldelser