Klarinet

Klarinet

Klarinetten findes i mange størrelser og tonearter. Bb-klarinetten er den absolut mest almindelige, og sædvanligvis også den du starter på. Bb-klarinetten er stemt i Bb, hvilket vil sige, at et noteret C klinger som et Bb. Efter samme devise klinger A-klarinettens C som et A. Den eneste klarinet, der klinger overens med sin notering er C-klarinetten. Selvom det kan være svært at finde rundt i, er det smart, fordi alle klarinetter har den stort set samme fingersætning, hvilket gør det nemt at skifte imellem de forskellige typer.

Professionelle klarinetter fremstilles som oftest i grenadiltræ, men begynderklarinetter kan også være fremstillet i kunststoffet ABS Resin, der har mange af de samme akustiske kvaliteter som træ. Af disse modeller anbefaler vi Yamahas skolemodel (YCL-255S), der er udstyret med forsølvet mekanik og Valentino-puder, der gør at den holder rigtig længe for en klarinet i den prisklasse.
Blandt de professionelle modeller er Buffet Crampons RC og Festival, dem vi sælger flest af. Fra skolemodellerne til de professionelle klarinetter er der, udover valg af materiale, også forskel i boringen, der har stor indvirkning på klangen og det udtryk, man ønsker at få ud af klarinetten. 

i.K.Gottfried er specialister i service og reparation af klarinetter. Yamaha har valgt os til Danmarks servicecenter for Yamaha blæseinstrumenter.
Kom forbi vores værksted i forretningen eller ring 33111047 og lav en aftale. Vi har naturligvis også gode referencer til de store klarinetmærker: Buffet og Jupiter. 
Alle vores klarinetter leveres klargjorte på vores specialværksted, og sælges med 12 måneders ubegrænset adgang til efterjusteringer og tilpasninger.

Kundelogin
Opret konto
Nyhedsbrev

Vores nyhedsbrev indeholder specialtilbud og information om arrangementer.

Se det seneste nyhedsbrev her

Din indkøbskurv er tom!

Altsaxofon mundstykke - Selmer Concept

Altsaxofon mundstykke - Selmer Concept

1.040,00
1.300,00
Fragtfrit
Mærke