"Klarinetten och jag" bind 1 - 2 - 3 - 4

195,00
Fragtfrit
Klarinetten och Jag er en begynder skole og giver en god start ind i klarinettens og musikkens verden

Mere information

Model/varenr: VOJK
GRATIS levering!

Udarbejdet af: Lars Axelsson og Jan Engberg.

Klarinetten och Jag er en begynder skole og giver en god start ind i klarinettens og musikkens verden.
Bogen indeholder kendte melodier fra pop, jazz og folkeviser genren og går langsomt frem. Opgaver der stiger i sværhedsgrad og lette improvistations og gehørsøvelser, er gennemgående tema i alle 4 bind.

  • Klarinetten og Jag bind 1 en god start er vigtig når man skal igang med at spille klarinet og bind 1 giver en god gennemgang af klarinettens dele og vedligeholdelse, positur og vejrtrækning. Noder og nodesystem gennemgås grundigt og der er indlagt lette gehørs og improvisations opgaver.
  • Klarinetten og Jag bind 2 Noder og nodesystem gennemgås lidt grundigere og melodierne stiger i sværhedsgrad. Stigende krav til den studerende i de indlagte gehørs og improvisations øvelser.
  • Klarinetten og Jag bind 3 Der tages fat på musikalske termer i nodelæsningen, artikulation, piano, crescendo etc. Melodierne stiger i sværhedsgrad og bogen indeholder både 2- og 3-stemmige stykker. En gennemgang af skalaer. Gehør og improvisations øvelser stiger i sværhedsgrad.
  • Klarinetten og Jag bind 4 Klarinettens register udvides i dette bind og melodierne stiger yderligere i sværhedsgrad. Flere af melodierne gennemgås analytisk og der er lagt stor vægt på arbejdet med becifringer. Bind 4 indelholder både 2- og 3-stemmige melodier/øvelser.

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: