Undervisning

Solo undervisning
Til dig der gerne vil i gang med at lære et instrument, anbefaler vi solo undervisning, og formidler gerne kontakt til kvalificerede undervisere i hele landet. Dette sker i samarbejde med musikundervisning.dk, som er Danmarks største database over undervisere. Ved at booke undervisning via hjemmesiden sikrer du at underviseren har erfaring med uddannelse og musikundervisning.

Det koster typisk mellem kr. 185,- og 250,- for 30 minutters undervisning (prisen afhænger af underviser og niveau). Find din underviser her:

Find undervisning i saxofon, klarinet, fløjte, trompet, og mere

Til de helt små
Allerede fra 6-måneders alderen kan man begynde til musikundervisning. Hvis du bor i København kan vi anbefale Det Llille Musikhus.

Det Lille Musikshus - Musikundervisning til børn

Musikskolerne
Til børn og unge kan vi anbefale landets musikskoler, der typisk tilbyder både enkelt og holdundervisning indenfor alle instrumenter. Find en komplet oversigt over landets musikskoler her.

Brug for hjælp?
Finder du ikke den rette underviser? Kontakt os gerne på netshop@gottfried.dk. Skriv gerne hvilket instrument du ønsker undervisning i, hvilket niveau du er på, og hvor i landet du bor. Så skal vi forsøge at formidle kontakt til en underviser.

Kundelogin
Opret konto
Nyhedsbrev

Vores nyhedsbrev indeholder specialtilbud og information om arrangementer.

Se det seneste nyhedsbrev her

Din indkøbskurv er tom!

Mærke