C klarinet

C klarinet

C-klarinetten er den eneste af klarinetterne, der klinger overens med sin notering. Den er bygget præcis som Bb-klarinetten bortset fra, at den er lidt mindre og klinger en tone højere. Der benyttes også det samme mundstykke som på Bb-klarinet.
C-klarinetten anvendes i orkestermusik, hvor den værdsættes for sin klare, lyse tone.
Selvom C-klarinetten er et professionelt instrument, benyttes den også som begynderinstrument, idet den er lidt mindre end Bb-klarinetten, og lettere kan spilles af børn eller andre med meget små hænder. Om muligt anbefaler vi dog, at man starter på Bb-klarinet, idet C-klarinetten slet ikke anvendes i ligeså høj grad som Bb-klarinetten.

Alle vores klarinetter leveres klargjorte på vores specialværksted, og sælges med 12 måneders ubegrænset adgang til efterjusteringer og tilpasninger.

 
Klarinet C - Buffet E11
Klarinet C - Buffet E11
I udgangspunktet en skoleklarinet, men af professionel kvalitet, god nok til alle opgaver. Model BC2201-2-0… læs mere...
 
Mærker: Buffet
11.079,00
12.310,00
Fragtfrit
Antal
 
Nuvo Clarinéo C-klarinet
Nuvo Clarinéo C-klarinet
Nuvo Clarinéo C-klarinet i plastic. Inkl. to kunststofblade og mundstykke inkl. ligatur og hætte, renseklud, grebstabel og etui med skulderrem.… læs mere...
 
Mærker: Nuvo
1.150,00
Fragtfrit
SE VAREN
 
     

FILTRE
Mærke
Pris
1150 11079
Kundelogin
Opret konto
Nyhedsbrev

Vores nyhedsbrev indeholder specialtilbud og information om arrangementer.

Se det seneste nyhedsbrev her

Din indkøbskurv er tom!

Mærke